Galatasaray'dan o habere yalanlama

Galatasaray'dan o habere yalanlama

Galatasaray Kulübü, bir internet sitesi tarafından yayınlanan, "İşte UEFA'dan Galatasaray'a gönderilen o yazı" başlıklı haberi yalanladı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bir internet sitesi tarafından yayınlanan 'İşte UEFA’dan Galatasaray’a gönderilen o yazı' başlıklı haber gerçekleri yansıtmamaktadır.
UEFA Finansal Kontrol Kurulu’nun yaptığı inceleme sonucunda, Galatasaray Sportif A.Ş.’nin 1+1 yıl Avrupa kupalarından men edilmesi tavsiyesiyle bir üst makam niteliğindeki Yargı Komisyonu’na sevk edildiği ile ilgili yazı 18 Ocak 2016 tarihinde sadece kulübümüze yollanmıştır. Söz konusu habere konu olan ve ceza istemine vurgu yapılmayan 19 Ocak 2016 tarihli ikinci yazı ise bilgilendirme amaçlı olarak hem kulübümüze hem de Türkiye Futbol Federasyonu’na yollanmıştır. Yanlış anlamalara neden olabilecek bu habere itibar edilmemesi gerektiğini önemle belirtiriz" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.