Galatasaray'da 'sanal' antrenör!

Galatasaray'da 'sanal' antrenör!

Mancini döneminde Galatasaray'da antrenör olan Attilio Lombardo'nun sözleşmesi devam ediyor.

Hamza Hamzaoğlu'nun ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Mustafa Denizli, henüz yardımcılarını belirlemedi. Sadece kondisyoner Stefano Marone yanına katılırken, o da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kayıtlarında teknik adam olarak yer almıyor. Bu durum iki olasılığı akla getiriyor; ya kaçak çalışıyor ya da kadrosu başka bir şekilde formüle edildi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Denizli’nin yardımcısı(!) olan ünlü bir isim var; Attilio Lombardo... İtalyanların bir dönem ünlü futbolcuları arasında yer alan Lombardo, Roberto Mancini ile birlikte sarı-kırmızılı kulübe katılmış, tecrübeli hocanın gidişinin ardından Florya'dan ayrılmıştı.

Galatasaray’dan uzaklaşması sonrasında geçen sezon Roberto Di Matteo ile birlikte Schalke 04’te göreve başlayan İtalyan teknik adam, bir yandan Alman kulübünden para alırken, diğer yandan Galatasaray ile mukavelesi devam ediyordu.

Galatasaray’a Mancini sonrasında Prandelli ve Hamza Hamzaoğlu geldi, çeşitli antrenörler başladı, bitirdi ama Attilio Lombardo’nun sözleşmesi feshedilmedi. Sonunda Mustafa Denizli’nin yardımcılığını yapmaya başladı!

20 Kasım’da antrenör olarak sözleşme imzalanan Orhan Atik ile birlikte antrenör kontenjanını dolduran Lombardo bilmeden Galatasaray’ı cezadan da kurtardı. Çünkü kulüplerin, A takımda en az iki antrenör bulunma zorunluluğu bulunuyor. Cimbom’da bu kontenjanı Lombardo ile Atik ikilisi dolduruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.