Galatasaray'da 4 oyuncu takıma döndü

Galatasaray'da 4 oyuncu takıma döndü

Galatasaray, Süper Lig’in 17. haftasındaki Kayserispor maçının hazırlıklarına bu sabah gerçekleştirilen antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde yapılan idmanın ilk bölümünde ısınma, koordinasyon hareketleri ve teknik pas çalışmaları üzerinde duruldu. Daha sonra gruplara ayrılan sarı-kırmızılı takım, havadan pas çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışmalar gerçekleştirildi. Toplam 80 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

4 OYUNCU TAKIMA DÖNDÜ

Testleri devam eden Wesley Sneijder, tedbir amaçlı olarak takımdan ayrı özel çalıştı. Burak Yılmaz’ın tedavisine devam edildi. Hamit Altıntop, kuvvet çalışmalarına devam etti. Jason Denayer, geri dönüş programı dahilinde kondisyonerler eşliğinde dayanıklılık ve kuvvet çalıştı. Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Semih Kaya ve Emre Çolak, tedavileri tamamlanarak antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.