Galatasaray yarı finalde

Galatasaray yarı finalde

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ikinci maçında Galatasaray, 2-1’in rövanşında evinde Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak yarı finalde Çaykur Rizespor’un rakibi oldu.

Mustafa Denizli'nin istifa etmesinin ardından Akhisar Belediyespor ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında takımın başında sahaya çıkan altyapı teknik direktörlerinden Orhan Atik, son oynanan Gaziantepspor maçının ilk 11'ine göre kadroda 3 değişikliğe gitti.

Galatasaray, 2-1 kazandığı maçın rövanşında 10. dakikada Douglao'nun kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Akhisar, 47'de Rodallega ile cevap verdi. 90 dakika 1-1 biterken, Galatasaray adını yarı finale yazdırdı ve Rizespor ile eşleşti. Yarı final maçları 19-20-21 Nisan ile 10-11-12 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Final karşılaşması ise 25 Mayıs'ta Antalya'da sahne alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.