Galatasaray 2 Trabzonspor 1

Galatasaray 2 Trabzonspor 1

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, evinde Trabzonspor'u konuk etti. Mücadele Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta karşılaşmalarında Galatasaray, tam dört kırmızı kartın çıktığı veTrabzonspor'un sahada 7 kişi kaldığı maçta rakibini 2-1'lik skorla mağlup etti ve galibiyet hasretine son verdi.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasını Trabzonspor, 25. dakikada Koray'ın Erkan Zengin'i düşürmesiyle kazanılan penaltı vuruşunu gole çeviren Erkan Zengin'in golüyle 1-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısı ise tam anlamıyla nefes kesti. 59. dakikada Özer Hurmacı, Carole'e yaptığı faulün ardından ikinci sarı kartını görerek oyundan atıldı. 63. dakikada ise sahneye Lukas Podolski çıktı ve durumu 1-1'e getiren golü kaydetti.

69. dakikada Aykut Demir, ceza sahası içinde Podolski ile yaşadığı tartışmanın ardından ikinci sarı kartını gördü ve Trabzonspor sahada 9 kişi kaldı.

Maçın dönüm noktası ise 86. dakikada yaşandı. Cavanda, ceza sahası içinde Umut'u düşürdü ve maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel penaltı noktasını gösterdi. Bu karara itiraz eden Cavanda, Bitnel'i göğsüyle itti ve kırmızı kartı gördü. Bu kırmızı kartın ardından Salih Dursun, çok konuşulacak bir harekete imza atarak hakemin elindeki kırmızı kartı aldı ve kartı hakeme gösterdi. Bu hareketin ardından Salih'de doğrudan kırmızı kartla oyundan atıldı ve Trabzonspor sahada 7 kişi kaldı.

Penaltı atışını gole çeviren Selçuk İnan, maçın sonucunu ilân etti: 2-1.

Galatasaray bu galibiyetin ardından 37 puana yükselirken, Trabzonspor ise 27 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.