Freni patlayan kamyon elektrik trafosuna çarptı

Freni patlayan kamyon elektrik trafosuna çarptı

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, freni patlayan kamyon, elektrik trafosuna çarptı.

Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında, Zafer Mahallesi 3962/15 sokak üzerinde meydana geldi. Bir inşaat firmasında çalışan Celal Satılmış (53), kamyona yüklenen toprağa inşaata götürmek için yola çıktı. Eğimli araziden gelen Celal Satılmış yönetimindeki 09 BS 176 plakalı kamyonun iddiaya göre freni patladı. Hızla ilerleyen kamyonun direksiyon hakimiyetini güçlükle elinde tutan deneyimli şoför Satılmış, her zaman gittiği yoldan çıkıp kapalı sokağa girdi.

Toprak yolda, uçurumun kenarında hızla giden kamyon, toprak yığını ile kapatılmış bariyere hızla çarpı. Toprak bariyerden uçan kamyon yolun kenarındaki 34 bin 500 voltluk 3 trafodan ilkini büyük bir gürültü ile çarptı. Kamyonun kupasında sıkışan şoför ağır yaralanırken kazanın yakınındaki evden çıkanlar kazayı görünce durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, elektrik trafosu nedeni ile kamyonun kupasında sıkışan Celal Satılmış’a müdahale edemedi. Yetkililerden alınan elektriğin kesildiği bilgisini alan itfaiye erleri, ağır yaralı Satılmış’ı sıkıştığı yerden kurtardı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.