Fırtına hayatı felç etti

Fırtına hayatı felç etti

Mersin’in Erdemli ilçesinde şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. İlçeye bağlı Karaahmetli’de rüzgarın devirdiği konteyner içindeki 6 işçi hafif yaralandı.

Akşam saatlerinden itibaren yer yer şiddetini arttıran fırtına ve yağış, Erdemli ilçe merkezi ve bağlı bölgelerde gece elektrik hatlarını kopardı, ağaçları söktü. Sahil kesiminde bir çok yere yıldırım düştü.

Talat Göktepe Çamlığı’nda da üzerine yıldırım düşen ağaç, giriş kapısı ile tabela ve kulübenin üzerine devrildi. Olay sonrası şoka girip bayılan Bünyamin Ergün çağrılan ambulansla Erdemli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Müşahede odasında tutulan Ergün, 3 saat sonra taburcu edildi.

Ağacın üzerlerine gelmesiyle şok yaşadığını anlatan Ergün, "İçeride oturuyordum, ağaca yıldırım attı. Film izler gibi izledim. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. En son ağacın binanın üzerine göçtüğünü hatırlıyorum. Hastaneye götürmüşler, 2-3 saat orada kalmışım. Şuan çok şükür iyiyim. Öldürmeyen Allah öldürmedi" dedi.

Şükrü Kılınç adlı vatandaş ise, "Fırtınalı bir gece yaşandı. Personelin üzerine ağaç devrildi. Çok şükür ki can kaybı yaşanmadı" diye konuştu. Devrilen ağaç, üzerine yıldırım düşen ve devrilme riski bulunan diğer ağaçlar ise itfaiyenin de yardımıyla budandı. Çamlıkta asırlık 10 ağaç, fırtına sebebiyle devrildi.

Karaahmetli Mahallesi’nde de rüzgarın devirdiği konteyner içinde hafif yaralanan 6 işçinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.