Fırtına çatıyı çökertti

Fırtına çatıyı çökertti

Muğla’da şiddetli fırtına ve yağış hasara neden oldu. Yatağan ilçesine bağlı Bahçeyaka mahallesinde İlhan Arıkan isimli vatandaşa ait mandıranın çatısı şiddetli rüzgâr nedeniyle çöktü.

Öğle saatlerinde yağış ile birlikte rüzgâr şiddetini arttırması sonrası İlhan Arıkan’a ait binanın çatışı çöktü. Binan içinde bulunan 55 büyükbaş hayvan AFAD ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Çöken binanın altında kalan bir büyükbaş havyan ise telef oldu. AFAD ekipleri çöken bina altında kalan ve telef olan hayvanı iş makinesi yardımı ile çıkarttı.

Binanın çökmesi ile büyük hasar yaşandığını açıklayan İlhan Arıkan, “Yağmur ile birlikte çok şiddetli rüzgâr esti. Çok ani gelişen bir fırtına sonrası binanın çatısı çöktü. Bina içinde 55 büyükbaş hayvanımız vardı. Hayvanlardan birisi telef oldu, 9 havyan yaralandı ve bir aracımız da hasar gördü. Hasarımız çok büyük” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.