Fenerbahçe'nin yeni transferini açıkladı!

Fenerbahçe'nin yeni transferini açıkladı!

Transfer haberleriyle ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Fenerbahçe'nin Roma'nın Fildişi Sahilli golcüsü Seydou Doumbia ile anlaştığını duyurdu.

Futboldaki transfer haberleriyle dünya çapında ün yapan İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandıracak bir iddia ortaya attı.

Sky Italia muhabiri, Emmanuel Emenike’nin sağlık kontrolünden geçip West Ham United’a imza atacağını belirtirken, Fenerbahçe’nin Roma’nın Fildişili golcüsü Seydou Doumbia transferinde de önemli mesafe kat ettiğini bildirdi. Di Marzio, Fenerbahçeli yöneticiler ile Romalılar arasında transfer için son bir telefon görüşmesi gerçekleştirileceğini vurguladı.

Geçen sezonun devre arasında CSKA Moskova’dan Roma’ya transfer olan 28 yaşındaki golcü, beklentileri karşılayamayınca bu sezon başında tekrar CSKA Moskova’ya kiralanmıştı.

Doumbia, profesyonelliğe Japonya'nın Kashiwa Reysol Kulübü'nde adım attı. Fildişi Sahilli oyuncu, daha sonra sırasıyla Tokushima Vortis, Young Boys, CSKA Moskova ve Roma'da oynadı.

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.