Farklı dillerde barış konseri

Farklı dillerde barış konseri

Antep'te farklı coğrafyalardan gelip, farklı dillerde, kültürlerde şarkılar seslendirmek için kurulan Hayal Band ikinci konserini verdi.

Antep'te farklı coğrafyalardan gelip, farklı dillerde, kültürlerde şarkılar seslendirmek için kurulan Hayal Band ikinci konserini verdi. Antep Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konsere Suriyeli mültecilerin yanı sıra yüzlerce kişi ilgi gösterdi.

İlk konserini iki yıl önce veren Hayal Band müzik grubu dün gece sevenleriyle bir kez daha buluştu. “Kardeşlik projesi” olarak kurulan Hayal Band, Dünya Mülteci Günü vesilesiyle “Farklı dillerde tek yürek” sloganıyla gerçekleştirdiği konserinde gece boyu müzik ziyafeti verdi. Suriyeli ve Antep’te yaşayan müzisyenlerin bir araya gelerek oluşturdukları Hayal Band müzik grubunun provalarına önceki konserdeki gibi Nar Bilim Kültür Sanat Derneği (Nar Sanat) ev sahipliği yaptı.(Evrensel)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.