Eyüp'te park halindeki 5 araç alev alev yandı

Eyüp'te park halindeki 5 araç alev alev yandı

Eyüp'te gece saatlerinde park halindeki 5 otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev alev yandı.

Eyüp, Silahtarağa Mahallesi, Kanarya Sokak üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Gece saat 02.00 sıralarında sokakta park halinde bulunan otomobillerde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın başladı. Kısa süre içerisinde alevler beş otomobile ve sokak üzerinde bulunan doğalgaz kutusuna sıçradı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Eyüp, Balat, Gazi ve Alibeyköy İtfaiye Amirliğine bağlı ekipler olay yerine gelerek yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alındı. Otomobillerdeki yanmanın kontrol altına alınmasının ardından itfaiye ekipleri uzun bir süre doğalgaz kutusunu söndürmek için mücadele etti. Doğalgaz kutusundaki alevler binaya sıçrarken, alevler nedeniyle binadaki vatandaşlar mahsur kaldı. Mahsur kalan vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Dumandan etkilenen 3 kişi sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. İGDAŞ’a bağlı ekiplerin olay yerine gelerek gazı kesmesinin ardından, itfaiye erleri doğalgaz kutusundaki alevleri söndürdü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.