Eşi tarafından katledilen kadın, hemcinslerinin omuzlarında uğurlandı

Eşi tarafından katledilen kadın, hemcinslerinin omuzlarında uğurlandı

Hatay'da boşandığı eşi tarafından katledilen 27 yaşındaki İpek Bakımcı son yolculuğuna kadınların omuzlarında uğurlandı.

HATAY - Hatay'ın Samandağ ilçesine bağlı Uzunbağ Mahallesi'nde boşandığı eşi tarafından pompalı tüfekle öldürülen 2 çocuk annesi İpek Bakımcı’nın (27) cenazesi Adana Adli tıp Kurumu'ndan sabah saatlerinde alınarak, Samandağ'da bulunan ailesinin evinde getirildi. Burada dini vecibeleri yerine getirildikten sonra kadınların omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye çok sayıda kadın ile birlikte Bakımcı'nın kendisi ile birlikte yaralanan kız kardeşi Ebru Taşar'da katıldı.

Bakımcı’yı dün sabah işyerinde katleden eski eşi Mehmet Ali Bakımcı'nın da eşine yaklaşmama cezası aldığı öğrenildi. İpek Bakımcı'ın eşi tarafından sürekli şiddete maruz kaldığı öğrenilirken, 27 yaşındaki kadının 12 yıllık evli olduğu öğrenildi. 15 yaşında akrabası olan Mehmet Ali Bakımcı ile evlendirilen Bakımcı, 27 yaşında boşandığı gerekçesi ile öldürüldüğü belirtiliyor. Bakımcı, 2 ay önce eşine boşanma davası açmış 2 çocuğu ile birlikte ailesinin evine yerleşmişti.

Öte yandan Bakımcı'yı öldüren eski eşi Mehmet Ali Bakımcı'nın ise halen yakalanmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.