Eş başkanlardan açıklama

Eş başkanlardan açıklama

Hakkari Belediyesi Eş Başkanları kent merkezinde gerçekleştirilen alt yapı, üst yapı ve imar çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ- Hakkari Belediyesinin, kent merkezinde yıllardır yaşanan temel alt yapı, üst yapı ve imar sorunlarını çözmek için geliştirdiği ve hayata geçirmek için başlattığı proje çalışmaları kapsamında kent mahallelerinde yurttaşların yaşadığı yol, su ve benzeri sorunlara ilişkin Belediye Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah çiftçi tarafından ortak bir yazılı açıklama yapıldı.

'YAŞANAN RAHATSIZLIK EN ASGARİYE İNDİRİLECEK'

Eş Başkanların yaptığı ortak yazılı açıklamada; “Hakkari’nin ciddi alt yapı, üst yapı ve imar sorunları bulunmakta olup, yıllardır yaşanan bu sorunların çözümü için büyük bir gayret içerisine girdik. Başta kentimizin temel ve acil sorunlarını çözmek için projeler geliştirdik ve bu projelerin bir an önce hayata geçmesi için çalışmalar başlattık. Tabi bu projelerimiz içerisinde içme suyu, kanalizasyon, yeni yollar, kent estetiği, park ve bahçeler, tadilat ve onarımlar gibi çalışmalar yer alıyor. Bu çalışmalar yavaş yavaş başlamış olup, kent merkezimizde bir çalışma hareketliliği oluşmuştur. Çalışma haritamız kentimizin hemen hemen tüm mahallelerini içerinde bulundurmaktadır. Bu nedenledir ki mahallelerimizde kazı, döşeme, yol açma ve su depoları gibi çalışmalar başlatılmış olup, yurttaşlarımız başta yollar olmak üzere bir takım sorunlar ile karşılaşmak durumundadır. Tabi ki başta bizler de bu durumlardan memnun olmadığımız gibi, yurttaşlarımıza verdiğimiz bu rahatsızlığın en asgariye indirilmesi, geçici çözümlerin oluşturulması ve çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için büyük bir gayret içerisindeyiz. Belediye Eş Başkanları olarak yürüttüğümüz çalışmaların daha hızlı ve başarılı bir şekilde tamamlanabilmesi için yurttaşlarımızın destek ve duyarlılığına ihtiyaç duyduğumuzu belirtir, daha güzel ve yaşanır bir Hakkari için sürdürdüğümüz çalışmalardan dolayı yurttaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlıklardan ötürü özür dileriz” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum