Erdoğan’dan Müslüman liderlere bayram tebriği

Erdoğan’dan Müslüman liderlere bayram tebriği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı görüşmelerde, dünya liderlerinin bayramını kutladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ramazan Bayramı dolayısıyla Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Nijerya Devlet Başkanı Muhammed Buhari, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ve Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal ile görüştüğü bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşmeler, bayram tebriği çerçevesinde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, doğum günü vesilesiyle de tebriklerini ilettiği Nazarbeyev’le Ağustos ayında Türkiye’yi ziyaret konusunu da görüştü. İran Cumhurbaşkanı Ruhani’nin, İstanbul’daki terör saldırısını kınadığı belirtildi. Meşal’in ise Giresun’daki helikopter kazasında hayatlarını kaybedenler için taziyelerini de ilettiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.