Erdoğan'dan HDP'ye tepki

Erdoğan'dan HDP'ye tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “3 siyasi parti imza koyarken diğer partinin koymaması suçüstü yakalanmadır. 'Biz dağın, Kandil'in parlamentodaki temsilcisiyiz' demektir” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını kılmak üzere Ataşehir'de bulunan Mimar Sinan Camii'ne geldi.

Erdoğan'ın gelişi nedeniyle yoğun güvenlik önlemi alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ankara saldırısının ardından Meclis'te imzalanan AKP, CHP ve MHP'nin imzaladığı ortak bildiri hakkında açıklama yapan Erdoğan, “Parlamentoda 4 parti var. 3 parti ülkemizdeki bu hainlere karşı ve son Ankara olayındaki bu ihanete karşı birliktelik sağlıyor ve hepsi bir dayanışma içerisinde bir bildiri yayınlıyor ve altına imzayı koyuyorlar. Ama terör örgütünün parlamentodaki temsilcisi konumunda olan siyasi parti buna imza koymuyor. İşte bu bir ispattır. Bu aynı zamanda bunların suçüstü yakalanmalarıdır. Şu anda bunlar suçüstü yakalanmıştır. 3 siyasi parti imza koyarken diğer partinin koymaması suçüstü yakalanmadır. 'Biz dağın, Kandil'in parlamentodaki temsilcisiyiz demektir” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.