Erdoğan ve Akar Mardin'e geldi

Erdoğan ve Akar Mardin'e geldi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, resmi programlarında olmamasına rağmen 70'inci Mekanize Tugay Komutanlığı Sayın Kışlası'na düzenlenen iftara katılmak üzere akşam saatlerinde Mardin'e geldi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugün resmi programında bulunmamasına rağmen, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile birlikte Mardin'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 70'inci Mekanize Tugay Komutanlığı Sayın Kışlası'nda organize edilen iftar yemeği için yapılan ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Akar, saat 19.00 sıralarında uçakla Mardin Havalimanı'na indi. 

Erdoğan ve Akar, daha sonra beraberindekilerle birlikte karayolu ile Mardin ile Kızıltepe ilçesi arasında bulunan 70'inci Mekanize Tugay Komutanlığı Sayın Kışlası'na geçti. 

Erdoğan'la birlikte kente gelen Genelkurmay Başkanı Akar'ın bu ziyareti Mart ayından bu yana gerçekleşen dördüncü ziyareti oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.