Erdoğan, Kerry İle Görüştü

Erdoğan, Kerry İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington’daki temasları kapsamında ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile görüştü.

31 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında Washington’da düzenlenecek olan Nükleer Güvenlik Zirvesi’ne katılmak üzere ABD’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temasları kapsamında ikili görüşmelerde de bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Washington’da bulunan büyükelçilik rezidansında ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile bir araya geldi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da hazır bulunduğu görüşmede ikili ilişkilerin yanı sıra küresel ve bölgesel konular ele alındı.

Kabulde, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı  İbrahim Kalın'ın yanı sıra ABD Başkanı Barack Obama'nın IŞİD ile mücadele özel temsilcisi Brett McGurk ve ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Victoria Nuland da hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.