Erdoğan görevden alındı

Erdoğan görevden alındı

İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi anayasa hukukçusu Prof. Dr. Mustafa Erdoğan darbeci olduğu iddiası ile görevinden alındı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi ünlü anayasa hukukçusu Prof. Dr. Mustafa Erdoğan üniversite yönetimi tarafından "darbeci" olduğu iddiasıyla görevinden alındı. Kararı, üniversitedeki odasına gittiğinde kendisine gönderilen tebligat ile öğrenen Erdoğan, karara oldukça şaşırdığını söyledi. İktidarın anayasal düzenin dışına çıktığı noktasında eleştirel yazılar yazdığı gerekçesiyle kararın verildiğini düşünen Erdoğan, Türkiye açısından önümüzdeki günlerde tam bir hukuksuzluğun haklim olacağından endişe duyduğunu belirtti. 

Erdoğan kimdir?

Anayasa Hukuku Profesörü Mustafa Erdoğan, 1992 yılında Liberal Düşünce Topluluğu'nun kurucuları arasında yer aldı ve 1995-97 yıllarında LDT Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüttü. Halen Topluluk'un çıkardığı üç aylık fikir ve araştırma dergisi Liberal Düşünce'nin editörlüğünü yapıyor. Yazı hayatının başlangıcı üniversite öğrenciliği yıllarına kadar geri gider ve son on beş yıldır pek çok yerli ve bazı yabancı dergilerde yazıları yayımlandı, yayımlanmaya devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.