Erciş'te yolların çoğu açıldı

Erciş'te yolların çoğu açıldı

Erciş Belediyesi'nin yoğun kar mesaisi devam ediyor.Sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçedeki yolların çoğu açıldı.

YÜKSEKOVA HABER

VAN - Geçtiğimiz günlerde yağan ve  ilçeyi olumsuz etkileyen kar yağışı nedeniyle kapanan yolların açılması için belediye ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

İlçe merkezi ve bağlı mahallelerde beş ayrı koldan kar temizleme çalışmasını gece gündüz vardiyalı olarak sürdüren belediye ekipleri, ilçedeki yolların çoğunu temizleyerek ulaşıma açtı.

Çalışmalar kapsamında ilçe merkezindeki kaldırımlar temizlenip tuzlanırken biriken kar, iş makineleriyle ilçe dışına tahliye edildi.

Merkez  mahallelerde  temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, diğer taraftan Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı Erciş Şubesi ekipleriyle ortaklaşarak yürüttükleri çalışmalar kapsamında ise  uzak mahalle ve mezralarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sürdürülen çalışmalar çerçevesinde ücra mahallelerdeki yolların çoğu açılıyorken acil hastaların olduğu bölgelerde de hastaların hastaneye ulaştırılması sağlandı.

y1-245.jpg

y2-194.jpg

y63.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.