Emniyet Müdürü ağır yaralandı

Emniyet Müdürü ağır yaralandı

Konya'da Ereğli Emniyet Müdürü, AKP Ereğli İlçe Başkanı, Özel Harp Dairesi'nin bulunduğu Gölbaşı'nda trafik kazası geçirdi.

Konya'dan Ankara istikametine geldiği belirtilen AKP Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun yönetimindeki 42 E 6666 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Özel Harp Dairesi Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın bulunduğu Gölbaşı ilçesinde 3 takla atarak orta refüje çıktı. Kazada, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yağmur ağır yaralanırken, avukat olan AKP İlçe Başkanı Büyüktorun ile otomobilde bulunan avukat Arif Mutlu ve Serkan Şahin yaralandı.

Durumunun kritik olduğu öğrenilen Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Yağmur, 112 ekipleri tarafından Gazi Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer 3 yaralı Ankara Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Olay yerine gelen jandarma ve emniyet ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.