Eminönü'nde korkutan patlama

Eminönü'nde korkutan patlama

Eminönü meydanında bir çöp konteynerinde bilinmeyen bir nedenle şiddetli bir patlama meydana geldi.

Olay, saat 12.00 sularında Eminönü meydanında meydana geldi. Sabah saatlerinde yangın çıkması sebebiyle itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yer altı çöp konteynerinde öğle saatlerinde patlama meydana geldi.

Patlama esnasında çöp konteyneri yakınında olan vatandaşlar büyük bir panik yaşadı. Patlamanın etkisiyle konteynerin kapağı fırlarken şans eseri yaralanan olmadı.

Olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik önlemi alırken, bomba uzmanı ekipler inceleme yaptı. İtfaiye ekipleri her ihtimale karşı olay yerinde hazır bekletildi. Yaşanan patlamaya şahit olan Nazir Özel isimli bir vatandaş, ”Biz sabah işe geldiğimizde çöp konteynerinden duman çıkıyordu. Aradan biraz zaman geçtikten sonra yüksek sesli bir patlama meydana geldi. Çöp konteynerinin kapağı fırladı. Gözlemlediğimiz kadarıyla yaralanan olmadı. Ama çöp konteynerinden fırlayan parça birine isabet etseydi yaralanan olurdu” dedi.

Yeraltı çöp konteynerinde meydana gelen patlamaya biriken metan gazının neden olduğu tahmin ediliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.