Eğitim-Sen'den fidan dikme kampanyası

Eğitim-Sen'den fidan dikme kampanyası

Yüksekova EĞİTİM-SEN Şubesinin geleneksel hale getirdiği fidan dikme kampayası kampsamında bu yıl Yüksekova'nın Çatma (Sûsyan) Köyünde 400 çam ve meyve fidanı dikildi.

YÜKSEKOVA - Geçtiğimiz yıllarda farklı köylerde fidan diken EĞİTİM-SEN Yüksekova Şubesi bu yıl Çatma (Sûsyan) Köyünde fidan dikme etkinliği gerçekleştirdi.

30 EĞİTİM-SEN üyesi eğitim emekçisinin başlattığı kampanya bu yıl Hakkari İl Genel Meclisi ve Yüksekova Belediyesi de destek oldu.

Geçtiğimiz 2 yılda da aynı etkinliği farklı köylerde gerçekleştirdiklerini dile getiren EĞİTİM-SEN üyesi Erkan İşbilir; "Amacimiz ilk önce ekolojiye katkı sunamak ve ortak yaşama dayali üretime destek olmaktır. Herkesin bu konuda duyarli davranmasını diliyorum. Bu tarz etkinliklerin yaygınlaşması ve ve bu tarz etkinliklerin desteklenmesi lazım, İleriki yıllarda geleneksel hale getirdigimiz fidan dikme etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.

egitimsen1-001.jpg

egitimsen2.jpg

egitimsen3-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum