Duvardan düşen inşaat işçisi öldü

Duvardan düşen inşaat işçisi öldü

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir inşaat işçisi çalıştığı esnada duvardan düşerek ağır yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan yaşlı adam hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı Çoban köyünde meydana geldi.

Köyde inşaat işleri yaptığı öğrenilen 4 çocuk babası 85 yaşındaki Ali Deniz, köyde bulunan mezarlığı duvar inşaatında çalıştığı esnada dengesini kaybederek yere düştü.

Yere düştüğü esnada kafasını çarpan ve beyin kanaması geçirdiği tahmin edilen talihsiz adam, yakınları tarafından hemen Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanenin yoğun bakım servisi dolu olduğu için Yalova’da bulunan başka bir hastaneye sevk edildi.

Burada bir süre tedavi gören Ali Deniz hayatını kaybetti. Yaşama tutunamayan Ali Deniz’in cenazesi, öğle namazına müteakip olarak Çoban köyünde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Öte yandan olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.  

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.