Doğubayazıt'ta elektrik protestosu

Doğubayazıt'ta elektrik protestosu

Ağrı'nın Bazid (Doğubayazıt) ilçesinde 5 gündür elektrik verilmeyen 86 köyün muhtarı elektrik dağıtım şirketi ARAS EDAŞ'ı protesto etti.

Ağrı'nın Bazid (Doğubayazıt) ilçesinde 5 gündür elektrik verilmeyen 86 köyün muhtarı elektrik dağıtım şirketi ARAS EDAŞ'ı protesto etti. Bazid Kaymakamlığı ile görüşen köy muhtarları, kaymakamlık önünde yapmak istedikleri basın açıklamasının engellenmesi üzerine ARAS EDAŞ'a yürüdü.

Şirket yetkilileriyle görüşen muhtarlar ardından açıklama yaptı. Köy Muhtarları Derneği Başkanı ve Karakent (Qerekent) Köyü Muhtarı Gündüz Demir, 86 köyün 5 gündür elektriksiz olduğunu söyleyerek, "Derdimizi anlatacak hiçbir yetkili bulamadık" dedi. 

Demir, "Para almaya geldiklerinde ikinci faturada millete haciz getiriyorlar. Milletimiz artık bunlardan bıktı. Kaymakam ile görüştük ama hiçbir sonuç almadık. TEDAŞ müdürü kendini saklamış. Ne yapacağımızı bilemiyoruz" diyerek, sorunun çözülmesini istedi. 

Konuşmaların ardından muhtarlar ARAS EDAŞ binasından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.