Diyarbakır'daki kazada hayatını kaybeden 6 kişi Yüksekova'da toprağa verildi

Diyarbakır'daki kazada hayatını kaybeden 6 kişi Yüksekova'da toprağa verildi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki yasağın kaldırılmasının ardından Hatay’dan geri dönerken geçirdikleri kazada hayatını kaybeden 6 kişi, Aşağı Güveç (Xurekana Temo) köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

ZEKİ DARA / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yüksekova’da sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından Hatay’a giden Salar ailesi, dönüş yolunda kaza geçirdi. Diyarbakır’da yapılan otopsi işlemlerinin ardından bu sabah Van’a getirilen 6 cenaze, Van Büyükşehir Belediyesi’ne ait iki cenaze aracı ile ilçeye bağlı Aşağı Güveç (Xurekana Temo) köyüne getirildi.

haberingoruntuleri.gif

Cenaze törenine HDP Hakkari milletvekilleri Selma Irmak ve Abdullah Zeydan, Başkale Belediye Eş Başkanı İhsan Güler ve çevre köylerden çok sayıda vatandaş katıldı. Kazada hayatını kaybeden Sadık Salar, Çiğdem Salar, Cahide Salar, Berkant Salar, Zehra Salar ve Caner Salar gözyaşları arasında toprağa verildi.

ff1-001.jpg

ff2.jpg

ff3.jpg

ff4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.