Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağı genişletildi

Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağı genişletildi

Diyarbakır Valiliği, Kulp İlçesi'nin kırsal kesiminde bulunan Alaca Köyü'nün Şenyayla ve Billurderesi mahallelerinde de bugün saat 12.00'den itibaren sokağa çıkma yasağı getirildiğini açıkladı.

Diyarbakır'ın Lice, Hani, Silvan, Hazro ilçeleri kırsal kesiminde 25 köyde dün saat 05.00'den itibaren sokağa çıkma yasağı getirildi. Sokağa çıkma yasağıyla birlikte başlatılan hava destekli operasyonlar devam ederken, dün bu bölgelere karayolu ile asker ve zırhlı araçlar sevk edildi.

Diyarbakır Valiliği, bugün yasağın kapsamını genişletti. Valilik,  Kulp İlçesi'nin 3 köyüne de bugün saat 12.00'den itibaren sokağa çıkma yasağı getirildiğini açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, Kulp İlçesi'ne bağlı olan, Alaca Köyü Şenyayla ve Billurderesi Mahalleleri'nde bugün saat 12.00’den geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkmanın yasaklandığı belirtildi.

Açıklamada yasağın bitim süresinin ayrıca duyurulacağı kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.