Digiturk'ün satışı resmen tamamlandı

Digiturk'ün satışı resmen tamamlandı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Digiturk'ün BEIN MEDYA'ya satışını onayladığını duyurdu.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Digiturk'ün BEIN MEDYA'ya satışını onayladığını duyurdu. 3 yıldır TMSF bünyesinde olan Digitürk'ün satış işlemleri dair açıklama, Fon'un resmi sitesi üzerinden duyuruldu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş.’nin (“Digiturk”) tek hissedarı DP Acquisitions B.V.’nin hisselerinin tamamının beIN Media Group LLC tarafından satın alınması için 2015 yılının Haziran ayında, Çukurova Holding A.Ş., DP Coinvest B.V., P5 DP INV S.a.r.L, Providence Equity Offshore Partners VLP, Fintur Technologies B.V., Karamko İmalat Ziraat Endüstri ve Ticaret A.Ş. ve beIN Media Group LLC arasında bir Hisse Alım Sözleşmesi imzalanmıştı. Hisse Alım Sözleşmesi’nde yer alan çeşitli koşulların yerine getirilmesi sonucunda satış işleminin tamamlanması için kurumumuz muvafakatı talep edilmiştir.
Hisse Alım Sözleşmesi’nde yer alan şartlar dahilinde söz konusu satış işleminin tamamlanmasına kurumumuz tarafından muvafakat edilmiştir". 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.