Devlet Bahçeli ifade verdi

Devlet Bahçeli ifade verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Adliyesi’nde Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak’a yaklaşık yarım saat ifade verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının, “halkı alenen tahrik” suçundan hakkında yürüttüğü soruşturma kapsamında Ankara Adliyesi’ne gelerek Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak’a ifade verdi.

MHP Lideri Bahçeli ifade vermek üzere saat 14.00’te Ankara Adliyesi’ne geldi.

Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekilleri de Bahçeli’ye destek için adliyeye geldiler.

Bahçeli, ifade vermek üzere geldiği Ankara adliyesinden ayrılırken yaptığı açıklamada, “Geçmiş dönemlerde ortaya konmuş bazı uygulamaları günlerce eleştirerek bu uygulamayı da gölgelemek doğru değildir. Bunun örneğini bugün yaşamış bir kişi olarak ifade ediyorum. Eğer dokunulmazlıkların fezlekeler yoluyla muhatabı kimse rahatlıkla gelmeli, yargıya güvenmeli, savcılarımızın çağrılarına icabet etmeli ve bildiklerini anlatarak bunun üzerinde de Türkiye’de adaletin yükselişinin güzel bir örneğini ortaya koymalıdır” dedi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, Bahçeli hakkında 23 Mart 2013’te, Bursa’da düzenlediği mitingdeki sözleri nedeniyle “halkı alenen tahrik” suçundan soruşturma açmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.