Denizli'de kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Denizli'de kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde, otomobil, çarptığı motosikletle birlikte yol kenarındaki tarlaya uçtu. Kazada, 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 04.00 sıralarında Denizli- Pamukkale karayolu Korucuk Mahallesi'nde meydana geldi. Pamukkale'den Denizli yönüne giden Hasan Avcı (34) yönetimindeki 20 SA 010 plakalı otomobil, önündeki Metin Genç'in (25) kullandığı 06 FB 4848 plakalı motosiklete arkadan hızla çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobil ve motosiklet yol kenarındaki tarlaya savruldu.

Kazada otomobil sürücü Hasan Avcı, olay yerinde yaşamını yitirirken, yanındaki Muhterem Tuncer (25) ve Emin Akkaya (29) ile motosiklet sürücüsü Metin Genç ve arkasındaki Ahmet Baştürk (22) yaralandı. Yaralılar, Denizli Devlet Hastanesi, Servergazi Devlet Hastanesi ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ağır yaralı olan Muhterem Tuncer, Denizli Devlet Hastanesi'nde doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların tedavisi ise sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.