Denizli: 'Oyuncularım her şeylerini ortaya koydu'

Denizli: 'Oyuncularım her şeylerini ortaya koydu'

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 1-1 berabere biten Lazio maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Ben de isterim çok alternatif oyuncum olsun. Her şeylerini ortaya koydular bugün” dedi.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında evinde Lazio ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı teknik adam Mustafa Denizli, müsabakayı değerlendirdi.

“Maçın bizim adımıza değerlendirilmesi gereken konusu burada sağlayabileceğim en avantajlı durum gol yemeden maçı bitirmekti” şeklinde sözlerine başlayan deneyimli çalıştırıcı, “Bazı oyunculara başka yerlerde görevler verdik bu avantaj için. Kısa sürede yediğimiz gol paniğe neden oldu. Lazio’nun bu sezon oynadığı son 10-11 maçı çok yakından takip ettim. Tur maçlarında ne yapmanız gerekiyorsa, bu koşullarda ben kadromu en iyi şekilde nasıl kullanabilirim onu amaçladım. Bu kadro bazı arkadaşlarımız için sürpriz olabilir. Asla öyle bir şey değil. Yaptığımız son antrenmanlarda bu kadroyla oynadık. Bu skor ikinci maç için kıran kırana bir mücadeleyi ortaya çıkaracaktır. Lazio’nun özellikle bu yıl önemli başarıların dış saha başarılı olduğunu biliyoruz. Roma’daki rövanş zorlu geçerek iki takım için de. Bu maçın ikinci maçı daha farklı olacak. Kısacası böyle bir 90 dakikayı geride bıraktık” açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.