Deniz seferlerine kar engeli

Deniz seferlerine kar engeli

İstanbul’da etkili olan kar yağışı, deniz seferlerini de etkiledi. Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) olumsuz hava koşulları sebebiyle seferlerini iptal etti.

İstanbul’daki kar yağışından deniz seferleri de nasibini aldı. Hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı sebebiyle İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerini iptal etti.

BUDO yaptığı açıklamayla, 18.01.2016 tarihindeki saat 09.30’daki Armutlu (İhlas) - İstanbul (Kabataş), saat 10.45’teki İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya), saat 12.00’deki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), saat 12.30’daki İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferlerinin hava muhalefeti sebebiyle iptal edildiğini açıkladı.

İDO’dan yapılan açıklamada ise, 18.01.2016 tarihideki saat 10.30’daki Bursa-Yenikapi-Kadiköy Deniz Otobüsü ile saat 18.30’daki Bandirma - Yenikapi Hızlı Feribot seferinin iptal edildiği açıklandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.