Denayer: 'Galatasaray'da kalmayı isterim'

Denayer: 'Galatasaray'da kalmayı isterim'

Galatasaray'ın Belçikalı genç yıldızı Jason Denayer, "Her şey yolunda giderse ve kendi pozisyonumda oynama şansımı sürdürebilirsem Galatasaray’da kalmayı isterim" dedi.

Galatasaray'ın Manchester City'den transferi genç oyuncu Jason Denayer, Galatasaray Dergisi'ne açıklamalarda bulundu. Futbol yaşamını anlatan Denayer, “Annem Kongo asıllı, babam Belçikalı. Farklı kültürler içinde büyümem benim için çok iyi oldu. İnsanı olgunlaştıran, hayata adaptasyonunu kolaylaştıran bir avantaj sizin için. Küçük kardeşim ve kuzenim de futbolcudur. Altı yaşında başladım futbola. Jean Marc Guillou’nun kurduğu JMG Academy’de oynuyordum. Yaşım 17 olduğunda Lierse kulübünden teklif aldım fakat teklifi beğenmedim. Bana ‘Manchester City’nin denemelerine katılmak ister misin?’ diye sordular. Ben de elbette dedim. Denemelerde başarılı olunca Manchester City beni transfer etti” diye konuştu.

Galatasaray'ın tarihiyle, taraftarıyla çok büyük bir kulüp olduğunu dile getiren başarılı oyuncu, "Şampiyonlar Ligi’nde daha fazla forma bulmak ve gelişimimi sürdürmek istiyordum. Galatasaray da bunun için çok doğru bir adresti. Eğer her şey yolunda giderse ve kendi pozisyonumda oynama şansımı sürdürebilirsem Galatasaray’da kalmayı isterim. Takımda değişiklikler oldu. Değişikliğin boyutu ne olursa olsun sahada yüzde 100’ümü veren bir oyuncuyum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.