De Niro: Trump’ı yumruklamak isterdim

De Niro: Trump’ı yumruklamak isterdim

ABD başkanlık yarışının Cumhuriyetçi adayı Donald Trump’a tepki gösteren ABD’li oyuncu Robert De Niro, “Onun yüzüne yumruk atmak isterdim” dedi.

Vice Exclusives videosunda başkanlık seçimlerinin gerçekleştirileceği 8 Kasım’da ABD’lilere sandık başına gitme çağrısında bulunan ünü oyuncu, “Demek istediğim şu ki, o açık bir şekilde aptal, kalitesiz, bir köpek ve bir domuz” dedi.

Eski ABD Dışişleri Bakanı Cloin Powell’ın Trump için kullandığı ‘ulusal felaket’ nitelendirmesinin milyarder iş adamı için yapılan en iyi nitelendirme olduğunu kaydeden De Niro, şöyle devam etti:

“O, bu ülke için bir utanç kaynağı. Bu ülkenin, bu aptalın, bu mankafanın olduğu yere gelmesine izin veren noktada olması beni sinirlendiriyor.”

ABD'yi yönetebilecek kişinin Trump olmadığını ifade eden ünlü oyuncu, "Eğer geleceğinizi önemsiyorsanız, oy verin" çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.