DBP’li Bulanık Belediyesi’ne kayyum atandı

DBP’li Bulanık Belediyesi’ne kayyum atandı

Muş’un Bulanık İlçesi Kaymakamı, DBP’li Bulanık Belediyesi Yazı İşleri Müdürü’nü çağırarak, belediyeye kayyum atandığını iletti.

Muş’un Bulanık İlçesi Kaymakamı, DBP’li Bulanık Belediyesi Yazı İşleri Müdürü’nü çağırarak, belediyeye kayyım atandığını iletti.Kaymakam, kayyumla ilgili atamanın öğleden sonra belediye tebliğ edileceğini belirtti.

Belediye Eşbaşkanvekili Arafat Kardağı karara tepki gösterdi. Belediyeye kayyum atanacağının öğleden önce Kaymakam Ömer Şahin tarafından sözlü olarak kendilerine bildirildiğini söyleyen Kardağı, AKP'nin 15 Temmuz darbe sürecini fırsata çevirdiğini söyledi. 

Bulanık halkı ve Bulanık Belediye çalışanlarının örgütlü olduğunu söyleyen Kardağı, ne halkın ne de belediye çalışanlarının kayyumu tanımayacağını vurguladı. Şuanda tüm belediye çalışanları ve yöneticilerin belediye binasında bulunduklarını, halk iradesi tarafından seçilen belediye yönetiminin de görevinin başında olduğunu vurgulayan Kardağı, "Bulanık halkı kayyıma riayet etmeyecek. Biz görevimizin başındayız. Kabul etmeyeceğiz, kayyımı tanımıyoruz direneceğiz" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.