DBP'den 1 Eylül'e katılım çağrısı

DBP'den 1 Eylül'e katılım çağrısı

DBP Yüksekova ilçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamayla tüm yurttaşlara 1 Eylül Dünya Barış Günü'ndeki mitinge katılım çağrısı yapıldı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İlçe Başkanlığı, Dünya Barış Günü nedeniyle 1 Eylül Pazartesi günü Zagros İş Merkezi'nin arka tarafında yer alan boş arazide saat 16.00′da (Önderliğe özgürlük ve barış şiarıyla) yapılacak mitinge katılım çağrısı yaptı.

Konuyla ilgili Yüksekova İlçe binasında açıklama yapan Yüksekova Kent Meclisi Eş Başkanı Şerafettin Dede, tüm yurttaşlara çağrıda bulunduklarını belirterek, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Hakkari, Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca'da Öcalan'a özgürlük isteyeceklerini söyledi.

Bu nedenle bütün yurttaşları mitinge beklediklerini aktaran Dede, "Barış gününde hepimiz yüksek sesle Önderlik için özgürlük talep edecez. Sayın Abdullah Öcalan artık özgürlüğüne kavuşmalı. Kürtlerin, Türkelerin herkesin barışı için önderlik özgür olmalı. Yurttaşlarımız o gün meydanlarda hazır olmalı. Sadece Yüksekova halkını değil Hakkari, Şemdinli ve Çukurca'daki yurttaşlarımızı da 1 Eylül'de yapılacak olan mitinge bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum