DBP ve HDP'den Yüksekova için çağrı!

DBP ve HDP'den Yüksekova için çağrı!

DBP ve HDP Hakkari il örgütleri Yüksekova’da devam eden sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama yaparak Yüksekova’ya ses verilmesi çağrısı yaptı.

YÜKSEKOVA HABER 

HAKKARİ - HDP İl Binasında DBP İl Eşbaşkanı Hüseyin Armut’un yaptığı açıklamaya HDP İleşbaşkanları Metin Besi ve Emine Armut ile DBP Merkez ilçe eşbaşkanı Gökhan Ceyhan katıldı. .

Açıklamada söz alan DBP Hakkari İl Eşbaşkanı Hüseyin Armut, Yüksekova’da devam eden sokağa çıkma yasağı nedeniyle olası sivil ölümlerin önüne geçilmesi için Hakkari halkına duyarlılık çağrısı yaparak hakltan demokratik tepkilerini dile getirmesini istedi.

Armut, Yüksekova için her akşam saat 20.00’de 5 dakikalık ses çıkartma ve ışık söndürme eylemi yapılacağını belirterek halktan eyleme destek vermesini istedi.

Yarın saat 12.00’da DBP il binasında Yüksekova gündemli bir halk toplantısı düzenleneceğini ifade eden Armut, halkın bu toplantıya katılmaları yönünde çağrı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum