DBB'de moraller yerinde

DBB'de moraller yerinde

Spor Toto 2. Lig Kırmız Grup’ta mücadele eden ve kendi sahasında ilk 45 dakikasını 1-0 yenik kapattığı maçta lider Bandırmaspor’u 4-1 yenerek rakibin yenilmezlik ünvanına son veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da büyük sevinç yaşanıyor.

DİYARBAKIR - Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, 2. Lig Kırmızı Grup’ta maddi açıdan güçlü olan takımlarla yarışmalarına rağmen şampiyonluk için iddialı olduklarını söyledi. Demirbakan, deplasmanda da iyi oynamalarına rağmen basit hatalardan dolayı goller yiyerek maç kaybettiklerini söyledi. Demirbakan, ”Yeni bir takım olmamız bazı sıkıntıları da beraberinde getiriyor. Ama asla mazaretler arkasına sığınmam. Elimizde iyi bir kadro var. Deplasmanda oynadığımız Hatayspor ve Tepecikspor maçlarında aksilikler yaşadık. Çok acemice goller yedik ve sahadan mağlup ayrıldık. İçeride oynadığımız maçlarda ise kısmen daha iyiydik” dedi.

Astronomik rakamlar harcayan takımlarla yarıştıklarını belirten Demirbakan, her şeye rağmen şampiyonluk için iddialı olduklarını söyledi. Demirbakan, ”Grupta iyi takımlar olabilir, stronomik transfer yapan ekipler olabilir ama sahada hiçbir takımın bizim takımımızdan üstünlüğü yoktur. Bunu ben oyuncularıma da söylüyorum. Hiç bir rakipten çekinmeden oyunumuzu sahaya yansıtıp ligde iddialı bir takım olmak istiyoruz. Haftalar ilerledikçe daha iyi olacağız, şartlar daha iyileşirse daha iyi bir takım oluruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.