Davutoğlu Sırbistan’da

Davutoğlu Sırbistan’da

Başbakan Ahmet Davutoğlu, temaslarda bulunmak üzere ziyaret düzenlediği Belgrad’da, Sırbistan Başbakanı Alexandar Vuçiç tarafından karşılandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sırbistan Başbakanı Alexandar Vuçiç’in daveti üzere Belgrad’a 2 günlük resmi ziyaret gerçekleştiriyor. Davutoğlu ve heyetini taşıyan özel uçak “ANA” TSİ 12.45 sıralarında Belgrad Nikola Tesla Havalimanına iniş yaptı. Davutoğlu’nu havalimanında Sırbistan Başbakanı Alexandar Vuçiç ve Sırp yetkililer tarafından karşılandı.

Davutoğlu’na Belgrad’daki ziyareti sırasında Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu eşlik edecek.

Sırbistan’daki ziyareti kapsamında Sırbistan Başbakanı Alexandar Vuçiç ile bir araya gelecek olan Davutoğlu, iki ülke arasındaki anlaşmaların imzalanması törenine de katılacak.

Davutoğlu daha sonra, Alexandar Vuçiç ile Kalemeydan’ı ziyaret edecek ardından da Yunus Emre Kültür Merkezi’nin açılış törenine katılacak. Bayraklı Camii’ni de ziyaret edecek olan Davutoğlu, Sırbistan Ulusal Meclis Başkanı Maja Gojkovic ile görüşecek ve Türkiye-Sırbistan İş Forumu’na katılacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.