Cüneyt Çakır, 19. derbisini yönetecek

Cüneyt Çakır, 19. derbisini yönetecek

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçı olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Kariyerindeki 19. derbisinde düdük çalacak olan Çakır, iki takım arasında ise daha önce 3 karşılaşmayı yönetti.

Şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe ve Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışında çok önemli bir yere sahip olan zorlu karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Bahattin Duran ve Tarın Ongun'un yardımcı hakem olarak görev alacağı maçın dördüncü hakemi ise Serkan Ok olacak.

19. DERBİSİNİ YÖNETECEK

Kariyerindeki 19. derbiyi yönetecek olan ve bu sezon ilk derbisinde düdük çalacak FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, 4. kez Fenerbahçe - Beşiktaş maçını yönetecek. Daha önce 3 kez iki takımın maçını yöneten deneyimli hakem, bu karşılaşmalarda toplam 22 sarı kart, 3 de kırmızı kart çıkardı. İki takım arasındaki ilk maçını 2010-2011 sezonunda yöneten Çakır, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 1-1 eşitlikle sonra eren karşılaşmada 6 kez sarı kartına başvurmuştu. Aynı sezonun ikinci yarıda İnönü Stadyumu'nda oynanan ve Beşiktaş'ın 4-2 mağlup olduğu maçı da yöneten Çakır, bu karşılaşmada da 8 sarı kart, 1 de kırmızı kartına başvurmuştu.

Cüneyt Çakır, son Fenerbahçe - Beşiktaş maçını ise 2013-2014 sezonunda yönetti. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki zorlu karşılaşma 3-3 beraberlikle sona ermişti. Maçın skorunun yanı sıra Çakır'ın gösterdiği kartlar o haftaya damgasını vuran olay olmuştu. 30. dakikada Meireles'i oyundan atan Çakır, 50. dakikada oyuna dahil olan Necip'i ise 69. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart göstermiş, karşılaşmada ise toplamda 8 kez sarı kartına, 2 kez de kırmızı kartına başvurmuştu.
Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan derbi mücadelesi, 29 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.