Cumhuriyet'in sitesine girilemiyor

Cumhuriyet'in sitesine girilemiyor

Cumhuriyet'in internet sitesine pek çok bölgeden girilemiyor. Gazete yönetimi özellikle Doğu ve Güneydoğu'dan yoğun şikayet aldıklarını belirtti.

Cumhuriyet gazetesi yönetimi, internet sitelerine pek çok bölgeden girilemediğini belirtti. 

Gazetenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi: "Gazetemize gelen sayısız telefon ve mailde okuyucular, Türkiye'nin birçok ilinden siteye girişlerin engellendiğini ifade ederken, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinde okuyucuların siteye ulaşamaması dikkat çekti. İstanbul'da da özellikle ikinci ve üçüncü bölgelerde okuyucular siteye ulaşamıyor. Ankara, İzmir, Antalya gibi nüfus yoğunluğu yüksek illerde telefon ve bilgisayarlardan siteye girilemediği şikayeti geldi. okurlar, diğer tüm sitelere girildiğini ancak cumhuriyet.com.tr'ye girilince beyaz bir sayfa ile karşılaştıklarını söyledi. Cumhuriyet.com.tr serverlarında herhangi bir problem olmamasına rağmen okuyucuların neden siteye ulaşamadıkları da şuan için araştırılıyor. Siteye giremeyenlerin IP numaraları Telekom'a iletildi."

Cumhuriyet'in açıklaması üzerine Türk Telekom'dan yapılan bilgilendirmede ise siteye yoğun saldırı olduğu, bu nedenle bazı bölgelerde kısıtlamanın zorunlu olarak gerçekleştirildiği ifade edildi. Ancak saldırıyı kim veya kimlerin gerçekleştirdiği ile ilgili de bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.