Çukurca'da kadınlara seminer

Çukurca'da kadınlara seminer

Hakkari’nin Çukurca İlçesinde Çukurca Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kadınlara sağlık semineri verildi.

ÇUKURCA - Çukurca Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesinde kadınlar için sağlık semineri düzenlendi.

Seminerde Çukurca Belediyesi'nde görev yapan Psikolog Şacan Canan ve Çukurca Devlet Hastahanesi'nde Ebe olarak görev yapan Senem Güçlü tarafından kadınlara; üreme, korunma yöntemleri, adet düzensizliği hakkında geniş bilgi verildi.

İlçede ilk kez düzenlenen seminere yoğun katılım oldu.Seminer hakkında konuşan psikolog Şacan Canan ,”Kadın hastalıkları konusunda, üreme, adet düzensizliği, korunma yöntemleri gibi konular ile kadın arkadaşların düzenli ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için seminer düzenledik. Kadınlara ve çoçuklara yönelik bilgilendirici projelerimiz var. Bunları da önümüzdeki aylarda Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün ve Kaymakamlığın desteği ile hayata geçirmeyi düşünüyoruz.B u seminer ilçede bir ilk oldu ama son olmayacak, katılım sağlayan tüm kadın arkadaşlara teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.