Cizrespor -1 Kartalspor -1

Cizrespor -1 Kartalspor -1

Spor Toto 3 lig birinci gurupta Cizre’de oynanan lig maçında Cizre Spor Kartalspor’la oynan maç 1-1 berabere kalarak her iki takım birer puan alarak sahadan ayrıldı.


Spor Toto 3 lig birinci gurupta Cizre şehir stadında oynanan ve taraftarlarında yoğun ilgi gösterdiği futbol maçında ev sahibi Cizre Spor, Kartal spor ile 1-1 berabere kaldı.

Cizre’de oynanan maç başlama düdüğü ile birlikte maçın ilk yarısı 0-0 berabere  biterken, ikinci yarının son dakikalarına doğru Kartal spor  90 numaralı Baran Bozkurt’un attığı gol ile 1-0 öne geçti ancak aynı dakika içerisinde Cizre spor 23 numaralı Umutcan’ın attığı gol ile beraberliği sağladı. Her iki takımın karşılıklı gol atakları ile devam eden maç 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

Öte yandan beraberlikle sonuçlanan maç sonrası Cizre spor Klüp başkanı Salih Sefinç konuk takımın yöneticileri ile yakından ilgilenerek konuk takımın yönetimi ve oyuncu kadrosuna saha kapısına kadar eşlik ederek uğurladı.  Kartalspor’un yöneticileri de Cizre Spor yönetimine gösterdikleri yakın ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek Cizre’den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.