Cizre Belediye Eşbaşkanı: Kamyon belediyemize ait değil

Cizre Belediye Eşbaşkanı: Kamyon belediyemize ait değil

Cizre Belediye Eşbaşkanı Kadir Kunur, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne yönelik saldırıda kullanılan kamyonun belediye ile herhangi bir ilişkisinin bulunmadığını belirterek, yalan haber yapan havuz medyası hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Önceki gün sabah saatlerinde bomba yüklü bir kamyonla Şırnak yolu üzerinde bulunan Cizre Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne yönelik saldırı gerçekleşmişti.

Yenişafak gazetesi, 11 polisin yaşamını yitirdiği ve 78 kişinin de yaralandığı saldırıda patlatılan kamyonun Cizre Belediyesi'ne ait olduğunu iddia etti.

Telefonla Dicle Haber Ajansı'na bilgi veren Cizre Belediye Eşbaşkanı Kadir Kunur, kamyonun belediye ile herhangi bir ilgisinin bulunmadığını, bunun belediyede inceleme yapan polislerce de tespit edildiğini açıkladı.

Havuz medyasının yalan haberlerle kendilerini hedef gösterdiğinin altını çizen Kunur, sözkonusu haberler nedeniyle suç duyurusunda bulunduklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.