Cinsel istismara 44 yıl hapis cezası

Cinsel istismara 44 yıl hapis cezası

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, 18 yaşından küçük kıza cinsel istismarda bulundukları iddia edilen 2 sanık toplam 44 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, Karacabey ilçesinde 25 Eylül 2015 tarihinde meydana geldi. İddiaya göre, Karacabey’in bir köyünde oturan G.T.’yi (18), motosikletiyle alan kuaför Ü.K. (26) ilçe merkezindeki evinde genç kızla birlikte oldu. Ertesi gün Ü.K. arkadaşı M.T.K.’ya (18) ‘sana sürprizim var’ diyerek evine davet etti. 

M.T.K. da Ü.K.’nın evinde G.T. ile birlikte oldu. Ardından M.T.K., Ü.’nün motosikletiyle G.’yi köyün girişine bıraktı. Genç kızın eve gelmesiyle babaannesi G.’nin vücudunda morluklar olduğunu gördü. Bunun üzerine ailesi, genç kıza cinsel istismarda bulunulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Olayın ardından Ü.K. ile M.T.K. tutuklandı.

Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 2 sanık hakkında ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kişi hürriyetinden mahrum bırakma’ suçlarından 21 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. 

Mahkeme heyeti, Ü.K.’yi 33 yıl, M.T.K.’yi ise 11 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.