Çilem Doğan ilk iş olarak soyadını değiştirecek

Çilem Doğan ilk iş olarak soyadını değiştirecek

Özgürlüğüne kavuşan Çilem Doğan'ın baba evi dünden bu yana ziyaretçi akınına uğruyor. Doğan'ın ilk iş olarak eski eşinin soy ismi olan Karabulut'u değiştirmek için yasal girişimde bulunacağı belirtildi.

Adana'da kendisine şiddet uygulayan ve fuhuşa zorlayan eski eşini öldürdüğü gerekçesiyle 15 yıl hapis cezasına çarptırılan ve dün 50 bin TL kefelet ile tahliye edilen Çilem Doğan’ın baba evi dünden bu yana kadın kurumlarının akınına uğradı. Doğan özgürlüğünü ailesi, dostları, kadın kurumları ve 2 buçuk yaşındaki kızı Mira ile paylaştı. Ayrıca Doğan için saat 18.30'da Atatürk Parkı'nda kadın kurumları tarafından kutlama yapılacak. 

Öte yandan Doğan'ın aile avukatı İsa Ayanoğlu, Doğan'ın ilk iş olarak Karabulut soyadı yerine kızlık soy ismi olan Doğan'ı kullanmak için yasal girişimlerde bulunacağını belirtti. Ayanoğlu, Doğan'ın eşi öldüğü için Nüfus Müdürlüğü'ne vereceği bir dilekçe ile kızlık soy ismini alabileceğini ve bunu da birkaç gün içinde gerçekleştireceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.