Chrome'da güvenlik açığı mı var?

Chrome'da güvenlik açığı mı var?

Chrome, internet tarayıcıları arasındaki konumunu kaybetmeye başladı. Chrome’un güvenlik taraması sahte butonlar ve seçeneklerle dolu.

Chrome, son zamanlarda kullanıcıların RAM tüketimi konusundaki şikayetlerine maruz kalmış, soruna çözüm bulamayınca eleştirilerin hedefi olmuştu.

Kullanıcılar tarafından yavaş yavaş terk edilmeye başlayan Chrome’a alternatif olarak Vivaldi, Adblocking gibi tarayıcılar çıkmıştı.

Explorer’dan sonra kullanıcılar tarafından günümüze dek en çok tercih edilen tarayıcılardan biri olan Chrome şimdiki süreçte de başka bir sorunla karşı karşıya.

Virüs başta olmak üzere kullanıcıların internetteki en büyük tehlikeler tarayıcının güvenlik taramasına yerleşmiş durumda.

Tarayıcılarını güvenlik taramasından geçirmek isteyen kullanıcılar sahte butonlar, virüs içeren seçeneklerden oluşan bir sayfa ile karşılaşmaya başladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.