CHP Diyarbakır ve Mardin'e heyet gönderiyor

CHP Diyarbakır ve Mardin'e heyet gönderiyor

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök başkanlığında oluşturulan CHP heyeti, temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır ve Mardin'e gidiyor.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök başkanlığında oluşturun CHP heyeti, Salı günü incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gidiyor. 8 Şubat'ta Diyarbakır ve 9 Şubat'ta Mardin'de bir dizi temaslarda bulunacak heyet arasında CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, Kırıkkale Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Burdur Milletvekili Mehmet Göker ve Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş yer alıyor.

Çarşamba günü basın toplantısı düzenlenecek

Bölgedeki temaslarına ilişkin bilgi veren Gök, yerel ve mülki idarecilerle görüşeceklerini kaydetti. Gök, yurttaşlarla da son gelişmelere dair bilgi alacaklarını söyledi. Gök, bölgede yaşanan çatışmalara ilişkin ise Çarşamba günü kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyeceklerini ve değerlendirmelerini yapacakları ifade eti.

CHP heyetleri

CHP, bölgede yaşanan çatışmalara ilişki birçok kez bölgeye heyet gönderdi. En son alarak Sur'a içerisinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke'nin de bulunduğu 6 kadın vekili göndermiş ve kadın vekiller incelemelerde bulunmuştu. Ayrıca CHP bölgeye doktor milletvekillerinden oluşan bir sağlık heyeti de göndermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.