Çatışmanın izleri ortaya çıktı

Çatışmanın izleri ortaya çıktı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün polis ile YDGH üyeleri arasında yaşanan çatışmanın izleri bugün ortaya çıktı.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yüksekova’da dün gece Cumhuriyet Mahallesi’nde açılan hendekleri kapatmak isteyen polisler ile hendek başında nöbet tutan gençler arasında çatışma yaşanmıştı. Polisler çok sayıda zırhlı araçla hendek ve barikatların oluşturulduğu Kani Heyder Caddesi’ni kuşatırken, YDGH üyeleri polislere karşılık vermişti.

Patlama ve silah seslerinin uzun süre yankılandığı çatışmada yer 2 kişi hafif şekilde yaralanırken, çatışmanın başlamasıyla ilçenin farklı mahallelerinden binlerce kişi hendek ve barikatlara yüklenmiş, polisi geri çekilmek zorunda bırakmıştı.

Dün gece yaşanan çatışmanın izleri ise bugün ortaya çıktı.

haberinfotograflari.gif

Çevrede bulunan birçok evin hasar gördüğü görülürken, bazı ev ve iş yerlerinin camlarına kurşun isabet ettiği ve camların döküldüğü dikkat çekti.

Çevrede bulunan birçok yapıda kurşun izlerine rastlanırken, elektrik direklerinin de mermilerden dolayı hasar gördüğü gözlendi.

Öte yandan dün polislerin zırhlı kepçe ile kenara çektiği dev tankerin, bugün tekrar barikat olarak yola yerleştirildiği görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum