Çapraz'dan Taraf'a ziyaret

Çapraz'dan Taraf'a ziyaret

İstanbul’da bulunan gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erkan Çapraz, Taraf Gazetesi’ni ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan ile görüştü.

YÜKSEKOVA HABER / İSTANBUL

Erkan Çapraz’ı çok sıcak bir şekilde karşılayan Ahmet Altan, Çapraz'ın çalışmalarını takip ettiğini ve kendisini yakından tanışmış olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

“HİÇBİRŞEYDEN KORKMADAN DEVAM EDİN”

Hakkari’de gazete ve gazetecilik çalışmalarının nasıl gittiğini sorarak bilgi isteyen Altan, “Yüksekova Haber'i ve çalışmalarınızı takip ediyor, çok başarılı buluyoruz. Habercilik cesaret ister, hiçbir şeyden korkmayın, böyle devam edin, bizler her zaman sizin arkanızda olacağız.”dedi.

Yüksekova Haber ve Hakkari genelindeki çalışmalar ile ilgili bilgi veren Çapraz, yakın ilgisi nedeniyle Altan’a teşekkür etti. Çapraz, Altan’la görüşmesinin ardından Taraf Gazetesi çalışanları ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

ZOR ŞARTLARINA RAĞMEN HABERLERİYLE GÜNDEMİ SARSIYOR

Ardından bir açıklama yapan Çapraz, “Taraf gazetesinin zor şartlarda çalıştığını bizzat yerinde görmüş oldum. Bu zor şartlarına rağmen yaptığı yayınla Türkiye’nin gündemini sarsan haberleriyle ve cesaretiyle iyi ve başarılı bir yayın politikası izliyor.”dedi.

31036