Çapraz, 15 saat süren 3 ameliyat daha geçirdi

Çapraz, 15 saat süren 3 ameliyat daha geçirdi

Yüksekova'da polis tarafından vurulan Hakkari İl Genel Meclisi üyesi Sibel Çapraz, sevk edildiği İstanbul M. S. Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 15 saat süren 3 daha ameliyat geçirdi.

BİLAL TİNAR / YÜKSEKOVA HABER

İSTANBUL - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 28 Kasım 2015 tarihinde polislerin açtığı ateş sonucunda ağır yaralanan Hakkari İl Genel Meclisi üyesi ve Yüksekova Demokratik Toplum Meclisi Eşbaşkanı Sibel Çapraz, Van Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ndeki tedavisinin ardından bir dizi ameliyat geçirmek üzere İstanbul'a sevk edilmişti.

İstanbul M. S. Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Çapraz, dün sabah saat 08.00’da koluyla ilgili ameliyata alındı.

ÇAPRAZ, 15 SAAT AMELİYATTA KALDI

Ateşli silah yaralanmasına bağlı olarak kolunda oluşan hasar nedeniyle daha önce Yüksekova ve Van'da 6 ayrı ameliyat geçiren Çapraz; bugün de sinir, kemik ve doku ameliyatı oldu. 15 saatten fazla süren 3 ameliyat geçiran Çapraz, başarılı geçen ameliyatlar sonrasında dinlenme amaçlı yoğun bakım ünitesine alındı. Çapraz'ın 3 ameliyat daha geçirmesi bekleniyor.

'KAN VE GÖZYAŞI KİMSEYE FAYDA SAĞLAMAZ'

Uzun süren ameliyat hakkında konuşan Çapraz’ın ağabeyi Necip Çapraz, zor günler geçirdiklerini ifade ederek, “Umarım barış ve özgürlük bu topraklara egemen olur. Kan ve gözyaşı kimseye fayda sağlamaz, bunu herkes bilmelidir. Şu anda canımız yanıyor. Umarım bu son olur, başka kimsenin canı yanmaz. Bu zor dönemde bizi yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.